FiraTàrrega. Teatre al carrer
Venir com a professional

Venir com a professional

Els professionals poden assistir a FiraTàrrega de 3 maneres diferents:

Com a expositors

Companyies, distribuïdors, institucions, xarxes, empreses de serveis, premsa... Poden contractar espais expositius com a punt de trobada preferent amb serveis exclusius com acreditació gratuïta per a 4 persones, entre d'altres.

El període per a la reserva és de la 1a setmana de maig fins la darrera setmana de juny de l'any en curs (o fins esgotar l'espai disponible).

A l'inici del període de contractació les entitats incloses a la base d'expositors reben un missatge per correu electrònic amb el dossier informatiu i les instruccions per fer la reserva.

Amb acreditació

Exclusiu per a entitats professionals de les arts escèniques.

L'acreditació permet accedir al pavelló firal i fer ús dels espais i serveis exclusius per a professionals, dóna dret a invitacions per als espectacles en espais tancats (fins a 20 entrades per a entitats programadores i fins a 9 per a no programadores), aparèixer a les llistes de professionals, a més d'altres serveis exclusius.

El període per a l'acreditació professional és de la 2a setmana de juny a la 1a de setembre de l'any en curs.

Quotes acreditació

Acreditació anticipada (Fins al divendres 14 d'agost, 11am UTC, inclòs)

  • Import inscripció de l'entitat (2 persones): 50 € (IVA 21% inclòs)
  • Inscripció tercer i quart inscrits: 10 €/persona (IVA 21% inclòs)

Acreditació normal (Del 14 d'agost 11am UTC al 7 de setembre 11am UTC)

  • Import inscripció de l'entitat (2 persones): 60 € (IVA 21% inclòs)
  • Inscripció tercer i quart inscrits: 15 €/persona (IVA 21% inclòs)

A l'inici del període d'acreditació les entitats incloses a la base de dades reben un missatge per correu electrònic amb l'avanç de programació i instruccions per acreditar-se. Vegeu la informació sobre inclusió a la base de dades

Amb un Passi Diari

Els professionals no acreditats i els professionals independents tenen l'opció d'adquirir un passi diari que dóna accés al pavelló firal i als espais i presentacions exclusives. El Passi Diari té un preu de 15€/ persona i dia i no inclou entrades als espectacles.

S'expedeix els dies de Fira a l'Oficina d'Atenció als Professionals (Pavelló La Llotja, accés pel C/ La Plana - Vegeu Mapa)

El Passi es pot sol·licitar prèviament per email a pro(ELIMINAR)@firatarrega.com indicant el nom complet de les persones interessades i dies d'assistència.

Cerca al web

×