FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sol·licitud d'acreditació professional

L’acreditació inclou

² Les habitacions són limitades i es donen per estricte ordre de recepció de les reserves, fins a l'ocupació completa dels hotels.

Observacions importants

Si us plau, ompliu el màxim de camps possibles. Els camps marcats en vermell corresponen a les dades que apareixeran a les llistes de professionals​. Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.

IMPORTANT: FiraTàrrega acredita entitats. La inscripció es completa en dues parts. En aquest formulari inicial heu d'indicar el nom de la persona que s'acredita com a representant de l'entitat i d'una segona persona de l'entitat, si s'escau.  Els noms d'altres persones inscrites els incloureu a la segona part de l'acreditació.

Els membres de les següents associacions amb convenis amb FiraTàrrega tenen descompte en l'acreditació indicant l'entitat i el número de soci: AADPC, ADGAE, APCC, APCCV, APGCC, CIRCOSTRADA, COFAE, PAC, TEATRES EN XARXA, TTP i XARXA ALCOVER.

Fotografies
FiraTàrrega us recomana publicar fotografies dels acreditats per al llistat de professionals. Adjunta'ns fotos mida carnet en format .jpg i bona resolució, IMPORTANT: El nom del document ha de contenir el nom i cognom de la persona (Ex: JaumeMarti.jpg). També les podeu enviar a pro(ELIMINAR)@firatarrega.com

Si ens vau facilitar una fotografia en alguna edició anterior i no ens indiqueu el contrari, utilitzarem la mateixa a les llistes de professionals d'aquest any.

Últim dia d'acreditació: 2 SETEMBRE 2019 | 12.00 h

Dades inicials d'acreditació

(IMPORTANT: Si vens com a professional independent individual, indica el teu nom i cognoms)

http://
http://
@
@

1a persona inscrita (representant)

2a persona inscrita

(IMPORTANT: Si vens com a professional independent individual, no emplenis aquest apartat)

Important: Segons la normativa vigent de Protecció de Dades és imprescindible que accepteu el tractament de les vostres dades perquè aquesta reserva es pugui tramitar. (En asterisc els dos camps obligatoris). Informació detallada aquí

Cerca al web

×