FiraTàrrega. Teatre al carrer

Capacitació professional

Completant l'oferta especialitzada de formació en gestió cultural i arts escèniques o art dramàtic que promouen els estaments universitaris o institucionals a través de diversos programes de postgrau o la formació per a empreses culturals (SDE - ICEC), FiraTàrrega promou la realització de tallers i cursos específics orientats principalment a consolidar o actualitzar el coneixement dels artistes i professionals del sector en temes relacionats amb les arts de carrer.

  • FORMACIÓ EN LÍNIA

13-14 juliol 2020: Presentacions d'impacte en streaming a les arts escèniques

Dues jornades formatives adreçades al sector, en col·laboració amb l'SDE i l'Àrea de Mercats de l'ICEC (Catalan Arts).

Eines i recursos per millorar les presentacions de les propostes artístiques de les arts escèniques en un entorn digital no presencial. Les sessions tenen com a finalitat posar a l'abast de companyies, artistes i professionals (especialment a aquells que participaran a l'edició especial de La Llotja en Línia de FiraTàrrega 2020) eines i recursos que els permetin millorar les presentacions de les seves propostes artístiques en un entorn digital no presencial, i alhora entendre, adaptar i millorar el discurs comunicatiu a la nova normalitat. La proposta s'estructura en dos blocs de continguts que es faran (en línia) en dos dies consecutius: d'una banda la part més tècnica i, de l'altra, la part de comunicació i de projecte. Aforament: 270 places.

Més informació i inscripcions
Dilluns 13 de juliol

10.00 - 13.30 h El vídeo en temps d'streaming. Rubén Ginestós, director creatiu de Clicksound

Sessió de 3 hores de formació i 30 minuts de preguntes, amb una pausa de 15 minuts

Els requisits mínims recomanables per a la sessió són els següents: disposar d'un ordinador, un dispositiu de captura de vídeo (sigui mòbil, càmera web, DSLR o videocàmera) i connexió a internet.

Dimarts 14 de juliol

 10.00 - 11.30 h. La comunicació en temps de post-COVID-19. Cristina Salvador, directora de l'agència de comunicació Both

Què ha canviat en la nostra manera de comunicar-nos? Quina és la comunicació més eficient en la nova normalitat.

Sessió d'1 hora de formació i 30 minuts de preguntes

11.30 - 13.00 h. Presentacions d'impacte. Ferran Ramon Cortès. Director de l'Institut 5 Fars

Qui soc, què faig, per què et pot interessar el meu projecte/espectacle

Sessió d'1 hora de formació i 30 minuts de preguntes.

Cerca al web

×