FiraTàrrega. Teatre al carrer

Objectius i competències

Objectius

Les arts de carrer catalanes són grans ambaixadores de la nostra cultura arreu. Es tracta d'un tipus de material artístic amb moltes possibilitats de mercat a l'exterior. FiraTàrrega porta temps liderant la internacionalització d'aquest producte artístic. És per això que va néixer el Postgrau de Creació en Arts de Carrer de FiraTàrrega i la Universitat de Lleida. Un espai destinat a la formació de nous especialistes en aquesta disciplina i al reciclatge de professionals en actiu, un pont entre la Universitat i el mercat a partir de la creació.

El Postgrau de Creació en Arts de Carrer de FiraTàrrega és una oportunitat educativa única. Tot i destinar part de la seva estructura a continguts teòrics, es presenta com una experiència fonamentalment pràctica, una immersió en la disciplina a partir de la participació en projectes de creació propis, col·lectius i externs. Aquesta pràctica no només passa pel sedàs de l'activitat artística, també es detura en aspectes relacionats amb la seva gestió, programació, difusió o comunicació.

Un dels grans actius d'aquesta oportunitat formativa és el seu professorat. Presentem una selecció dels millors experts arribats diferents parts del món que contribuiran a la construcció d'una àmplia panoràmica global sobre les arts de carrer en l'actualitat. Tot i això, el Postgrau també es concep com a punt de trobada i diàleg entre futurs professionals i professionals en actiu.

Competències i sortides professionals

Les sortides professionals d'aquest postgrau són diverses i interessants. Aquests estudis son pioners i cobreixen un buit important a casa nostra. Es presenten com a laboratori de tendències, un bullidor de continguts, estils i futurs professionals de la creació. Els estudiants que completin el Postgrau de Creació en Arts de Carrer no només estaran perfectament preparats per assumir l'escriptura d'un espectacle pensat per a l'espai públic. Han de ser capaços d'assumir-ne també la seva producció, venda i comunicació.

Les sortides professionals també poden encaminar-se cap a la programació artística, l'ensenyament, la documentació o l'anàlisi o la crítica periodística de les arts de carrer.

Cerca al web

×