FiraTàrrega. Teatre al carrer

Beques

Beques per a alumnes de nacionalitat xilena

Amb motiu de la realització del Postgrau de Creació en Arts de Carrer 2017, el Consejo Nacional de la Cultura y las Artes de Chile presenta un programa de 3 beques a la mobilitat.

DESTINATARIS Qualsevol persona que tingui la nacionalitat xilena.

BENEFICIS Les beques inclouen 1) el bitllet d'avió de Xile a Barcelona (anada i tornada) i 2) descompte del 15% en la matrícula del Postgrau.

DOCUMENTACIÓ I TERMINI Les persones interessades en aquest programa de beques han d'enviar la proposta de preinscripció juntament amb el curriculum vitae i una carta de motivació per correu electrònic a formacio(ELIMINAR)@firatarrega.com abans del 15 de desembre de 2016

Beques per a alumnes de les Illes Balears

Amb motiu de la realització del Postgrau de Creació en Arts de Carrer 2017, l'Institut d'Estudis Baleàrics del Govern de les Illes Balears presenta convoca 2 beques de formació.

DESTINATARIS Qualsevol persona amb residència administrativa acreditada a les Illes Balears.

BENEFICIS El 50% del cost de la matrícula, en el benentès que aquest ja conté una rebaixa del 20% sobre el preu oficial (Preu oficial: 2.300 EUR Preu acordat: 1.840 EUR Import que ha d'abonar l'alumne: 920 EUR).

DOCUMENTACIÓ I TERMINI Les persones interessades en aquest programa de beques han d'enviar la proposta de preinscripció juntament amb el curriculum vitae per correu electrònic a formacio(ELIMINAR)@firatarrega.com fins al 31 de gener de 2017.

Condicions generals per a tots els candidats

SELECCIÓ La selecció dels becats la realitzarà FiraTàrrega mitjançant la valoració del curriculum vitae i l'expedient acadèmic dels aspirants.

ALLOTJAMENT L'organització del Postgrau pot facilitar als alumnes becats que ho desitgin la gestió de l'allotjament en un pis compartit. En qualsevol cas, el finançament de l'allotjament anirà a càrrec de l'alumne interessat.

MÉS INFORMACIÓ Podeu enviar un correu a formacio(ELIMINAR)@firatarrega.com

Cerca al web

×