FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsis

Un viaje al corazón de la noche en busca de nuestra humanidad. Un tiempo para compartir fragmentos de recuerdos. Una experiencia estrechamente ligada al paisaje y a la interacción con el público. Un camino nocturno convertido en éxodo, un recorrido donde los recuerdos conforman la primera capa de construcción de un futuro colectivo tintado de incerteza.

Ficha artística

Una creació col.lectiva de la companyia Kamchàtka. ACTORS-CREADORS: Cristina Aguirre, Claudio Levati, Andrea Lorenzetti, Judit Ortiz, Lluís Petit, Josep Roca Canal, Edu Rodilla, Santi Rovira, Adrian Schvarzstein, Gary Shochat, Prisca Villa COORDINACIÓ ARTÍSTICA: Lluís Petit & Prisca Villa REALITZADOR VÍDEO: Lluís de Sola BANDA SONORA: La Fausse compagnie / Le chant des pavillons CONSTRUCTOR DE CAPSES DE VÍDEO: Oriol Pont PROGRAMACIÓ I CONCEPCIÓ TÈCNICA DE LES CAPSES: Claire-Noël i Félix Le Saulnier ANIMACIONS: Diego Ingold COREOGRAFIA: Xavi Estrada MASTERIZACIÓ MUSICAL: Denys Sanz FOTO: Sònia Nieto Una producció de CARRER 88, S.L. acompanyada por Melando. Administració: OBSIDIANA. Amb el recolzament de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) – Generalitat de Catalunya COPRODUCCIÓ: FiraTàrrega, Eclat CNAREP Le Parapluie – Aurillac, CNAREP Pronomade(s) en Haute-Garonne – Encausse-les-Thermes, CNAREP Le Boulon – Vieux-Condé, SCIN Derrière le Hublot – Capdenac-Gare, Furies – Châlons en Champagne, Melando (França), Arctic Arts Festival – Harstad (Noruega). Agraïments: Jan Estebanell, Leo Ferrer, Jordi Fondevila, Anna Mc Neil, Sònia Nieto, Joan Rodilla, Emma Rovira, Carlota Rovira, Mutte Cultural al Convent de Pontos, Institut 22@

Web

http://kamchatka.cat

Actuaciones
  • Día 09: 20:15, 23:15
  • Día 10: 20:15, 23:15
  • Día 11: 20:15, 23:15
Espacio
Kamchàtka
Género
Teatro
Precio entrada
15 EUR Compra entradas
Público recomendado
mayores de 8 años
Director
Col·lectiva
Observaciones importantes
Aquest espectacle té lloc fora de la ciutat i implica un desplaçament en autobús. La durada inclou el desplaçament d'anada i tornada i l'espectacle. El punt de sortida del bus i validació d'entrades serà comunicat quan s'adquireixi l'entrada. Espectacle sense seient que implica un recorregut a peu per un terreny irregular i amb desnivells, fora de la ciutat. Porteu calçat tancat i còmode. No habilitat per a persones amb la mobilitat reduïda.
Estreno
Idioma
No text
Duración
110'
Comunidad
Catalunya

Buscar en la web

×