FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Projecte des d'una mirada artística, antropològica i psicològica, i des de la relació que es genera entre la por, l’amor i la llibertat. L'objectiu és buscar formes creatives per alliberar-nos de les pors que ens paralitzen i connectar emocionalment amb les persones del nostre entorn. El Museu de les Pors és una exposició experimental en format auditiu i visual de les pors documentades fins ara en els diferents indrets que ha visitat el projecte. Podràs comprovar quines són les pors més habituals de la població, preguntar-te quines són les teves i si saps com alliberar-te'n.

Fitxa artística

IDEA ORIGINAL Sergi Estebanell AUTORIA, CREACIÓ I PERFORMERS Rosita Luz Calvi, Quim Moya i Sergi Estebanell CREACIÓ AUDIOVISUAL I SUPORT TÈCNIC Pep Pujol TÈCNIC AUDIOVISUAL Marco Domenichetti PRODUCCIÓ Arnau Vinós i Carla Vidal ESCENOGRAFIA Tony Murchland VIDEOS Lluís de Sola i Pep Pujol FOTOGRAFIA Natalia Lucia, Pep Pujol i Xavier Caparrós ESPAI SONOR Acts of Liberation, Neus Ballbé, Cristian Estrella (line-a1) ASSESSORAMENTS CREATIUS Leo Bassi, Sophie Gazel, Arantza López, Octavi Royo i Josep Cosials ASSESSORAMENTS SOCIAL/TERAPÈUTIC Toni Aguilar, Josep Vila AMB AGRAÏMENT PER LA PART DEL CAMÍ FET AMB Queralt Guinot, Katarina Grbic, Sergio Sisques i Irma Estrada COPRODUCCIÓ FiraTàrrega, Residència d’artistes Cal Gras, Le Cratère | Scène nationale d'Ales, L'Usine: Centre national des arts de rue et espace public (Tournefeuille), Festival Escena Poblenou, Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, Ajuntament d’Argentona i Festival Grec de Barcelona AMB EL SUPORT DE MAC Festival (Mercè Arts de Carrer), Nau Ivanow, In-Loft (Copons), Fundació Carulla, Institut Ramon Llull, L’Estruch, PATEA, Generalitat de Catalunya (ICEC), Ajuntament de Barcelona, INAEM, Fundación Caja Navarra, Fundació Pinnae. Espectacle inclòs al programa Suport a la Creació de FiraTàrrega.

Web

www.actsofliberation.cat

Actuacions
  • Dia 05: 19:00
  • Dia 06: 12:00, 19:00
  • Dia 07: 12:00, 19:00
  • Dia 08: 12:00, 19:00
Espai
Sala Marsà
Gènere
Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
HORARI. Dijous de 19:00 - 21:00h. De divendres a diumenge 12:00 - 14:00 i de 19:00 a 21:00h. Instal·lació amb llum estroboscòpica. #Amor #Llibertat #Mort #Por
Estrena
Idioma
Multi
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×