FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Una tecnologia salvatge creix sense mesura entre els joncs i la biodiversitat d'un pantà on fa temps hi viu una família d'artistes de circ. El paisatge està dominat per Alexa, una intel·ligència artificial que posa a prova el comportament dels humans. Amb un to lúdic i cinematogràfic i amb molt d’humor, aquest espectacle per a tots els públics planteja repensar els nous paradigmes de l´existència i imagina un futur des d'on mirar i llegir el nostre present.

Fitxa artística

INTÈRPRETS Benet Jofre, Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Anna Pascual DRAMATÚRGIA Benet Jofre, Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Anna Pascual, Rolando San Martin INSTAL·LACIÓ I CREACIÓ SO I LLUMS PSiRC FOTOGRAFIA I VÍDEO Julián Waisbord, Francis Rodor, Maii Bargüen PRODUCCIÓ TÈCNICA Benet Jofre, Wanja Kahlert PRODUCCIÓ La Utòpica SCCL COPRODUCCIÓ Mercat de les Flors, Festival Grec de Barcelona, La Grainerie, fabrique des Arts du Cirque et de l’Itinérance – Pôle européen de Production, Balma, Toulouse Métropole (FR), Nilak, circ teatre itinerant, Fira Trapezi de Reus SUPORT Fàbrica de les Arts Roca Umbert, Cronopis espai de circ, Teatre Auditori de Granollers, Konvent.0, L’Estruch fàbrica de creació de les arts en viu, Teatre Municipal de Girona. LA LLOTJA ESTAND 25

Web

www.psirc.net

Actuacions
  • Dia 07: 21:00 (Cast. subt Eng/Fra)
  • Dia 08: 11:00 (Cat. subt Eng/Fra)
Espai
Escola Vedruna
Gènere
Circ
Preu entrada
20 EUR
Públic recomanat
majors de 6 anys
Director
Rolando San Martin
Observacions
Accés pel C/ del Dr. Fleming, 41 (porta posterior del pati) #Humor #Tragèdia #Virtuosisme
Estrena
No
Idioma
Segons sessió
Durada
40'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×