FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

La peça arrenca d’una investigació sobre la veu des d’una perspectiva coreogràfica. La veu i el cos dels quatre intèrprets es mouen generant imatges poètiques, composicions acústiques i experimentacions sonores que possibiliten la descoberta de l’espai i de les relacions humanes a través de la veu i el moviment, construint significat al voltant de la identitat col·lectiva.

Fitxa artística

CREACIÓ: Aurora Bauzà & Pere Jou INTERPRETACIÓ: Lara Brown, Elisa Keisanen, Aurora Bauzà i Pere Jou ASSESSORAMENT DRAMATÚRGIC: Alessandro Sciarroni VESTUARI: Mariona Signes VÍDEO: Tristan Pérez PRODUCCIÓ I DISTRIBUCIÓ: Ariadna Miquel FOTOGRAFIA: Alessia Bombaci

Actuacions
  • Dia 09: 17:00
  • Dia 10: 17:00
  • Dia 11: 12:00
Espai
Església Escola Pia
Gènere
Música - Dansa
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Aurora Bauzà & Pere Jou
Observacions
LA LLOTJA ESTAND 06
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
50'
Comunitat
Illes Balears

Localització de l'espai

Cerca al web

×