FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Creadora polifacètica, productora, DJ i part activa de col·lectius com L’Afluent o Jokkoo, concep les seves sessions com una forma de narrativa, un tipus de literatura sonora que configura un espai polifònic on moltes veus hi són representades simultàniament. El 2021, l'artista presenta el seu primer EP, Ha-bb5, produït per Mans O. De caràcter feminista, emancipat i innovador, el projecte explora un so radical que trenca la dicotomia pròpia del xoc cultural. Amb un so que amalgama la seva herència cultural marroquina, la música pop del Magrib i la música electrònica més contemporània, l’EP combina la seva llengua materna, l’amazic, amb el català i l'anglès.

Fitxa artística

INTÈRPRET: Ikram Bouloum PRODUCCIÓ: Mans O

Actuacions
  • Dia 10: 22:00
Espai
La Paraula
Gènere
Música
Preu entrada
10 EUR
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Ikram Bouloum
Estrena
No
Idioma
Multi
Durada
45'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×