FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Companyia gallega experta en dramatúrgies de caràcter híbrid. Cos, moviment, música, plasticitat i acció lumínica es conjuren per acomboiar un text contundent a través del qual dos personatges femenins posen en escena les seves passions, amb un rerefons existencial. Temptacions, fantasies, estereotips, prejudicis. Un àngel i un dimoni recorren la ciutat. No sabem qui és qui. L’art, el pensament, la fascinació estètica, la seducció i la bellesa ens proporcionen un espai de benestar i ens protegeixen del caos i el desordre que regna a l’exterior.

Fitxa artística

DIRECCIÓ: Ana Vallés INTÈRPRETS: Celeste González, Claudia Faci TEXTOS: Ana Vallés ALTRES TEXTOS: Celeste González, Claudia Faci COREOGRAFIA: Celeste González, Claudia Faci IL·LUMINACIÓ: Baltasar Patiño, Miguel Muñoz ESPAI ESCÈNIC I MUNTATGE MUSICAL: Baltasar Patiño SELECCIÓ MUSICAL I VIDEOPROJECCIÓ: Matarile VESTUARI: Matarile – Naftalina - Nuria González DOCUMENTACIÓ PROCÉS: Matarile FOTOGRAFIA: Rubén Vilanova EDICIÓ I PUBLICACIÓ TEXTOS FINALS: Ediciones Invasoras VÍDEO: Edición Rusa PROMOCIÓ I DIFUSIÓ MITJANS: Juancho Gianzo GESTIÓ XARXES: Baltasar Patiño - Juancho Gianzo DISSENY GRÀFIC I WEB: Baltasar Patiño CITES I REFERÈNCIES: Gilles Deleuze, Rebecca Solnit, Franco Berardi Bifo, Edward Hopper, Pina Bausch, Balthus, Gregory Crewdson, Heiner Müller, Daniel Johnston, Eduardo del Pueyo, Roy Andersson ACOMPANYAMENT: Elisa Gálvez, Juan Úbeda, Lara Contreras, Enrique Gavilán, Jacobo Bugarín, Fany Bello SUPORT TÈCNIC I LOGÍSTICA: RTA - Matarile ASSISTÈNCIA TÈCNICA EN GIRA: Miguel Muñoz - RTA GESTORIA: Asesoría Cruceiro PRODUCCIÓ I DISTRIBUCIÓ NACIONAL: Juancho Gianzo DISTRIBUCIÓ CATALUNYA: Álex Pujol. DISTRIBUCIÓ INTERNACIONAL: Dos Orillas Cultura Una producción de Matarile con la colaboración en la producción del AGADIC. Residencia ensayos en Concello de Santiago de Compostela. Residencia técnica en ÁRTIKA de Vigo. Matarile compañía asociada al espacio ÁRTIKA de Vigo.

Web

https://www.matarileteatro.net/

Actuacions
  • Dia 09: 22:00
  • Dia 10: 11:00
Espai
Teatre Ateneu - Borges
Gènere
Teatre
Preu entrada
15 EUR
Públic recomanat
Adults
Director
Ana Vallés
Observacions
#Identitats #Cossos
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
70'
Comunitat
Galicia

Localització de l'espai

Cerca al web

×