FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Patrons i subalterns vivim feliços en harmonia: els uns s’exhibeixen amb orgull davant l’admiració dels pobres, els altres aplaudeixen els privilegis dels escollits. Hem inventat un luxe còmode i barat que dissimula l’esclavisme. Feudalisme 2.0. Un nou incendi davant dels nostres ulls que pretén arrasar-ho tot. Les cançons de Barba Corsini parlen sobre dies que no van existir i nous models econòmics. Cada peça apunta a mons musicals diferents: de l’spoken word a Laurie Anderson, de Lee Scratch Perry a la música industrial.

Fitxa artística

INTÈRPRETS: Eduard Escoffet (veu), Pope (tots els instruments)

Web

www.bankrobber.net

Actuacions
  • Dia 11: 22:00
Espai
La Paraula
Gènere
Música
Preu entrada
10 EUR
Públic recomanat
Adults
Director
Barba Corsini
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
60'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×