FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Patrons i subalterns vivim feliços en harmonia: els uns s’exhibeixen amb orgull davant l’admiració dels pobres, els altres aplaudeixen els privilegis dels escollits. Hem inventat un luxe còmode i barat que dissimula l’esclavisme. Feudalisme 2.0. Un nou incendi davant dels nostres ulls que pretén arrasar-ho tot. Les cançons de Barba Corsini parlen sobre dies que no van existir i nous models econòmics. Cada peça apunta a mons musicals diferents: de l’spoken word a Laurie Anderson, de Lee Scratch Perry a la música industrial.

Fitxa artística

INTÈRPRETS: Eduard Escoffet (veu), Pope (tots els instruments)

Web

www.bankrobber.net

Actuacions
  • Dia 11: 22:00
Espai
La Paraula
Gènere
Música
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Barba Corsini
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
60'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×