FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

D'on neixen les nostres accions, els nostres pensaments, els nostres desitjos? Són propis o són ecos del món que ens envolta? Peça que evoca, de manera lúdica i irònica, el desig d'individualitat i les connexions/interdependències que existeixen entre nosaltres i fa aflorar les contradiccions entre la necessitat de pertinença i la d'existir com a individu, des d’un llenguatge propi profundament físic que barreja el teatre, la dansa i l’acrobàcia, i creant una experiència col·lectiva.

Fitxa artística

DIRECCIÓ I DRAMATÚRGIA: Stéphane Lévy CREACIÓ I INTERPRETACIÓ: Adrià Viñas, Agnès Jabbour, Alma Steiner, Neilor Moreno, Siziana Reiser, Xavier Palomino VESTUARI: Joana Martí AJUDANTIA DE DIRECCIÓ: Pino Steiner ASSESSORAMENT ARTÍSTIC: Sophie Kasser ASSESSORAMENT DE VEU: Mariantònia Salas PRODUCCIÓ EXECUTIVA: Estel·la Muñiz DISTRIBUCIÓ: Fani Benages PRODUCCIÓ: Cia Moveo. Amb el suport de FiraTàrrega i Festival Sismògraf en el seu programa de “Suport a la Creació”, del Centre Cívic Barceloneta, del Teatre Auditori Llinars de Vallès i de l'Ajuntament d'Agramunt.

Web

www.ciamoveo.cat

Actuacions
  • Dia 11: 19:00 (Rawscenography + Chicharrón Circo Flamenco + Cia. Moveo)
  • Dia 12: 12:00 (Rawscenography + Cia. Moveo + Chey Jurado & Akira Yoshida)
Espai
Ciutat Reguer
Gènere
Dansa
Preu entrada
5 EUR
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Stéphane Lévy
Observacions
L'entrada d'aquest espectacle inclou la resta d'espectacles de la mateixa franja horària. Suport a la Creació 2020 #Individualitat #Interdependència #Pertinença #Identitats
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
45'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×