FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Col·lectiu artístic audiovisual i multidisciplinari que utilitza les arts en viu com el context d’experimentació idoni per als seus projectes. En aquest cas, una festa, el primer acostament a la música electrònica. La pulsió primària, el beat... Tot batega a un mateix ritme. Bum, bum bum... fins que et llences. Una experiència coreogràfica immersiva que explora els diferents estadis d'una festa tecno i les connexions entre els conceptes associats a la música electrònica i els estats propis de l’enamorament. El primer contacte, l’aproximació, la timidesa, la inseguretat; però també l’expectació, els nervis, la seguretat que alguna cosa està a punt de passar i que, quan passa, desencadena l’eufòria absoluta. #Comunitat #EixGeneracional

Fitxa artística

Interpretació: Jordi Font Dramatúrgia: Ferran Echegaray Música i Dj: Mara Naya Audiovisuals i VJ: Júlia Girós Ajudant de direcció: Pol Picas Assessora de moviment: Eulàlia Bergadà Il·luminació: Mario Andrés Espai escènic: Carlos Gallardo i Helena Torres Vestuari: Helena Torres Producció: Javi de la Llave i Irene Hernández. Espectacle inclòs al programa MediaEstruch i coproduït per FiraTàrrega dins el programa Suport a la Creació 2019 amb la col·laboració del Graner i Roca Umbert.

Web

www.mamboproject.co

Actuacions
  • Dia 06: 22:00 (Cat)
  • Dia 07: 20:00 (Cast), 23:00 (Cast)
  • Dia 08: 20:30 (Cat)
Espai
Cal Trepat
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR
Públic recomanat
majors de 16 anys
Director
Nina Solà
Observacions
Espectacle sense seient. Subtitled in English. #Interdisciplinarietat #Joventut #EixGeneracional #Participació #Festa #Interdisciplinarity #Youth #GenerationalAxis #Participation #Party
Estrena
Idioma
Segons sessió
Durada
60'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×