FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Col·lectiu artístic audiovisual i multidisciplinari que utilitza les arts en viu com el context d’experimentació idoni per als seus projectes. En aquest cas, una festa, el primer acostament a la música electrònica. La pulsió primària, el beat... Tot batega a un mateix ritme. Bum, bum bum... fins que et llences. Una experiència coreogràfica immersiva que explora els diferents estadis d'una festa tecno i les connexions entre els conceptes associats a la música electrònica i els estats propis de l’enamorament. El primer contacte, l’aproximació, la timidesa, la inseguretat; però també l’expectació, els nervis, la seguretat que alguna cosa està a punt de passar i que, quan passa, desencadena l’eufòria absoluta. #Comunitat #EixGeneracional

Fitxa artística

Direcció: Nina Solà Interpretació: Jordi Font Dramatúrgia: Ferran Echegaray Música i Dj: Marc Naya Audiovisuals i VJ: Júlia Girós Il·luminació: Mario Andrés Escenografia: Carlos Gallardo Vestuari: Helena Torres Producció: Irene Hernández Assessora de moviment: Eulàlia Bergadà Disseny gràfic: Pol Solà Espectacle inclòs al programa MediaEstruch i coproduït per FiraTàrrega dins el programa Suport a la Creació 2019 amb la col·laboració del Graner i Roca Umbert.

Web

www.mamboproject.co

Actuacions
  • Dia 06: 22:00 (Cat)
  • Dia 07: 20:00 (Cast), 23:00 (Cast)
  • Dia 08: 20:30 (Cat)
Espai
Cal Trepat
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Nina Solà
Estrena
Idioma
Segons sessió
Durada
60'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×