FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Quatre mercaders que representen la vella tradició puritana de les classes mitjanes s'enfronten a la nova frivolitat veneciana. Tracten d’imposar a les seves dones els usos tradicionals i prohibeixen tot allò que pugui ser considerat excèntric o sortir de la norma. Una comèdia clàssica del gran autor Carlo Goldoni estrenada l’any 1760 i que en el seu moment va sorprendre per la complexitat psicològica dels personatges, allunyats dels estereotips de la “commedia dell’arte”.

Fitxa artística

Autor: Carlo Goldoni Intèrprets: Elisenda Viñolas / Júlia Cervera, Àngels Aregall, Toni Presseguer, Albert Prat, Jusi Ruíz, Nil Sobrevias/Gil Castells, Albert Sobrevias, Ester Roca, Joan Miquel Viñolas, Josep Sobrevias Vestuari: Dolors Morera Confecció: Anna Grau Escenografia: Claudia Serra Construcció: Tallers Viñolas Il·luminació: Joan Serra

Actuacions
  • Dia 08: 13:00
Espai
Teatre Ateneu - Borges
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Joan Pagès
Observacions
ESPECTACLE GUANYADOR DEL 31è CONCURS DE TEATRE AMATEUR CIUTAT DE TÀRREGA | #Amateur #Territori #Territory
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
80'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×