FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Un selector, un presentador i dues col·leccions de discos diverses que naveguen en l’ahir i l’avui de la música de qualitat amagada en les més inversemblants calaixeres de botigues, mercats i cabines abandonades de DJ. Des del funk fins a la bossa, passant pel calypso, el rhythm & blues, la cúmbia, el northern soul, el rap, la salsa, el dancehall... i amb especial atenció als ritmes llatins de tots els temps.

Fitxa artística

Per sonoritzar les Nits Musicals de Fira Tàrrega comptem amb el Sound System artesanal de Rebelmadiaq. Un equip construït en fusta, que recupera l’esperit comunitari dels sound systems caribenys i que fusiona la cabina dels artistes amb la pista de ball, trencant les barreres entre el públic i l’escenari. Una programació de Say it Loud.

To fill the Fira Tàrrega Nits Musicals with sound, we have the artisanal Rebelmadiaq Sound System. A system built of wood, which recovers the community spirit of the Caribbean sound systems and fuses the artists’ cabin with the dance floor, breaking the barriers between the audience and the stage. A programme by Say it Loud.

Pour sonoriser les Nits Musicals de Fira Tàrrega nous disposons du Sound System artisanal de Rebelmadiaq. Un équipement fabriqué en bois, qui récupère l’esprit communautaire des sound systems caribéens et qui fusionne la cabine des artistes avec la piste de danse, rompant ainsi les barrières entre le public et la scène. Une programmation de Say it Loud.

Actuacions
  • Dia 06: 00:00
Espai
Parc Ondara - Nits Moritz
Gènere
Música
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
majors de 18 anys
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
180'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×