FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Després del naufragi, trist i sol en una illa, en Crusó s'avorria. Per sort, tenia les restes del vaixell i tot el temps del món per construir... Experiència lúdica per a totes les edats, un espai lliure on descobrir i experimentar els autòmats i els seus mecanismes. Una instal·lació interactiva que busca encuriosir tant el qui camina sempre amb les mans a les butxaques com els més llençats, sense necessitat d'instruccions i amb el joc com a únic motor. Una vintena de jocs de creació pròpia: autòmats de gran format, trencaclosques, jocs mecànics que animen petits autòmats i un espai específic per a nens i nenes a partir de 2 anys.

Fitxa artística

Creat i construït per Alfred Borràs, Albert Utgé i Laura Utgé Produït per Toc de Fusta

Web

www.tocdefusta.com

Actuacions
  • Dia 06: 11:00, 17:30
  • Dia 07: 11:00, 17:30
  • Dia 08: 11:00, 17:30
Espai
Parc Ondara
Gènere
Arts Visuals / Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Toc de Fusta
Observacions
Instal·lació de jocs a partir de 2 anys. Durada aproximada | Horaris: De 11:00 a 13:00h i de 17:30 a 20:00 #Territori #Perifèria #DemocràciaCultural #MemòriaCol·lectiva #ResistènciaCultural #Glocal #Ciutadania #Comunitat #Joc #Educació #EspaiPúblic #SensePresses #TotsElsPúblics #Territory #Periphery #CulturalDemocracy #CollectiveMemory #CulturalResistance #Glocal #Citizenship #Community #Game #Education #PublicSpace #SlowLife #AllAudiences
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
30'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×