FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

L'estrany refugi d'un nàufrag llunàtic, capficat amb el joc i la seva solitud. Una fusteria peculiar on les màquines sembla que treballen soles, un curiós taller on el joc és necessari per accionar serres i martells a distància. La visita a aquest taller ofereix al públic la possibilitat de descobrir, jugar i fer funcionar tots els ginys que en formen part, a més de tafanejar pels calaixos i els racons. Descobriu l'espai on es va crear la instal·lació Els amics d'en Crusó i entreu en la imaginació d'aquest nàufrag solitari que, avorrit de no poder compartir tot el temps del món, va decidir construir-se el seus amics amb les restes d'un vaixell. Instal·lació interactiva recomanada a partir de 6 anys.

Fitxa artística

Creat i construït per Alfred Borràs, Albert Utgé i Laura Utgé Produït per Toc de Fusta

Web

www.tocdefusta.com

Actuacions
  • Dia 06: 11:00, 17:30
  • Dia 07: 11:00, 17:30
  • Dia 08: 11:00, 17:30
Espai
Parc Ondara
Gènere
Arts Visuals / Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
majors de 6 anys
Director
Toc de Fusta
Observacions
Passis de 25 persones cada 30 minuts | Horari: d'11:00 a 13:00 i de 17:30 a 20:00 #Territori #Perifèria #DemocràciaCultural #MemòriaCol·lectiva #ResistènciaCultural #Glocal #Ciutadania #Comunitat #Joc #Educació #EspaiPúblic #SensePresses #TotsElsPúblics #Territory #Periphery #CulturalDemocracy #CollectiveMemory #CulturalResistance #Glocal #Citizenship #Community #Game #Education #PublicSpace #SlowLife #AllAudiences
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
30'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×