FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Amb el format d'un programa televisiu en directe, l'espectacle posa en evidència la paranoia generalitzada i el pànic en què ha entrat la nostra espècie arran de diverses epidèmies i altres catàstrofes. Una sàtira de la nostra societat que fa evidents les estructures del poder i la política de la por i del control des de l'òptica dels animals que n'acaben patint les conseqüències. Una ovella clonada, uns rens siberians descongelats a causa del canvi climàtic i una corresponsal molt «espacial» són les narradores que, des de l’humor, ens condueixen per diferents històries, en forma de reportatge o d’entrevista. Una peça lúdica i esbojarrada que, amb el suport dels titelles i un gran desplegament tècnic, analitza les pors mundials i la col·lateralitat dels seus efectes, sota l’atenta mirada de l’ovella Dolly.

Fitxa artística

Una creació d'Hermanas Picohueso Direcció artística: Lluki Portas i Diego Ingold Direcció tècnica: Jaume Miralles Direcció de producció: Gal·la Peire Assessoria a la direcció artística: Pau Masaló Assessoria en vestuari: Pau Aulí Tècnic adjunt i tècnic en gira: Marc Homar. Espectacle programat en complicitat amb el Govern de les Illes Balears.

Web

www.hermanospicohueso.com

Actuacions
  • Dia 06: 12:30 (Cast), 20:30 (Cast)
  • Dia 07: 12:00 (Cat), 21:30 (Cat)
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR
Públic recomanat
Adults
Director
Hermanas Picohueso
Observacions
#Comunitat #Territori #Política #Minories #Ciutadania #Pensament #Humor #Community #Territory #Commitment #Minorities #Citizenship #Thought #Humour
Estrena
No
Idioma
Segons sessió
Durada
60'
Comunitat
Illes Balears
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×