FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Amb el format d'un programa televisiu en directe, l'espectacle posa en evidència la paranoia generalitzada i el pànic en què ha entrat la nostra espècie arran de diverses epidèmies i altres catàstrofes. Una sàtira de la nostra societat que fa evidents les estructures del poder i la política de la por i del control des de l'òptica dels animals que n'acaben patint les conseqüències. Una ovella clonada, uns rens siberians descongelats a causa del canvi climàtic i una corresponsal molt «espacial» són les narradores que, des de l’humor, ens condueixen per diferents històries, en forma de reportatge o d’entrevista. Una peça lúdica i esbojarrada que, amb el suport dels titelles i un gran desplegament tècnic, analitza les pors mundials i la col·lateralitat dels seus efectes, sota l’atenta mirada de l’ovella Dolly.

Fitxa artística

Una creació d'Hermanas Picohueso Direcció artística: Lluki Portas i Diego Ingold Direcció tècnica: Jaume Miralles Direcció de producció: Gal·la Peire Assessoria a la direcció artística: Pau Masaló Assessoria en vestuari: Pau Aulí Tècnic adjunt i tècnic en gira: Marc Homar. Espectacle programat en complicitat amb el Govern de les Illes Balears.

Web

www.hermanospicohueso.com

Actuacions
  • Dia 06: 12:30 (Cast), 20:30 (Cast)
  • Dia 07: 12:00 (Cat), 21:30 (Cat)
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Hermanas Picohueso
Estrena
No
Idioma
Segons sessió
Durada
60'
Comunitat
Illes Balears
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×