FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Alguns estudis revelen que prendre llet de vaca podria ser més perjudicial per a la salut que la cocaïna. Què passaria si un dia les drogues més perilloses, les més perjudicials i addictives, fossin no només legals i assequibles sinó també subministrades als més dèbils? A través del cuplet, el tango, el fandanguillo, el foxtrot i el pasdoble, la investigació d'aquest espectacle se centra en la llet de vaca com a sedant de les masses i les seves emocions. Juntament amb Amalia Calderón, Glòria Ribera treballa per la recuperació del cuplet, amb actuacions al Teatre Arnau, al Cercle del Liceu i al Molino de Barcelona. Al costat de Quim Bigas, Glòria Ribera va presentar la gala dels Premis FAD 2018 amb fragments d'aquest espectacle, la seva primera peça escènica de creació pròpia.

Fitxa artística

Direcció i dramatúrgia: Glòria Ribera Gibal Direcció musical: Amalia Calderón Intèrprets: Glòria Ribera, Amalia Calderón, Joan Escrivà-Escolà i Marta Gibal Blanch Ajudant de direcció: Ona Sallas Assessorament dramatúrgic: Sílvia Ferrando Assessorament d’interpretació: Esther Bové Col·laboracions: Oriol Corral, Esther Porcel, Joel Jané, Antoni Font, Eva Balcells i Jordi Fondevila. Amb la col·laboració de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de l’Insittut del Teatre de la Diputació de Barcelona

Web

gloriaribera.com

Actuacions
  • Dia 06: 22:00 (Cat)
  • Dia 07: 21:00 (Cast)
  • Dia 08: 21:00 (Cast)
Espai
Pl. dels Comediants
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Glòria Ribera
Observacions
L'entrada no garanteix el dret a seient #DonaCreadora #Gènere #Territori #Perifèria #ResistènciaCultural #MemòriaCol·lectiva #DemocràciaGeogràfica #CreativeWomen #Gender #Territory #Periphery #CulturalResistance #CollectiveMemory #GeographicDemocracy
Estrena
No
Idioma
Segons sessió
Durada
55'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×