FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

A partir de la invenció d'aquest tròpic asturià i en connexió amb la natura i el món rural, Rodrigo Cuevas s'allunya de les visions etnocentristes per fixar-se en les persones que ens transmeten els coneixements i els valors de la comunitat i ens fan mirar el passat d'una forma romàntica i idealitzada. Una mirada humanista que posa en valor els vincles intergeneracionals, la bellesa i la llibertat sexual. Un espectacle centrat en el concepte del temps i els cicles anuals, plantejat com un cançoner popular contemporani que recorre a l'electrònica, l'humor, la performance i els codis musicals actuals per narrar les històries eternes que proporciona el folklore. Un cant a la saviesa ancestral a mode d'antídot contra el desastre hiperrealista i superb de la societat contemporània.

Fitxa artística

Producció, direcció i interpretació: Rodrigo Cuevas Disseny escenografia i vestuari: Constantino Menéndez (Made by Kös) Coreografia: Dana Raz Disseny il·luminació: Txus Plágaro So: Jorge Irazábal Producció, management i contractació: El Cohete Internacional Gràfica: Studio Llunik Producció tècnica i executiva: El Cohete Internacional i Rodrigo Cuevas. Projecte en residència a Laboral Ciudad de la Cultura de Gijón.

Web

www.elcohete.com

Actuacions
  • Dia 07: 22:00
  • Dia 08: 13:00
Espai
Col·legi Sant Josep
Gènere
Concert escènic
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Rodrigo Cuevas
Observacions
Accés pel C/ del Dr. Fleming #Diversitat #Ruralitat #Comunitat #Perifèria #MemòriaCol·lectiva #Humor #Queer #Diversity #Rurality #Community #Periphery #CollectiveMemory #Humour #Queer
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
80'
Comunitat
Astúries

Localització de l'espai

Cerca al web

×