FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Dues ballarines descansen al capdamunt d'una caixeta de música gegant. L'espectacle ens endinsa en un viatge ple d'engranatges que es transformen i donen vida a una bonica història d'amor prohibit entre la música i la dansa sota el govern del rei Por. La companyia treballa combinant les arts escèniques amb les noves tecnologies per tal de crear espectacles que condueixin tant el públic més jove com l'adult a un univers de somnis on tot és possible. Un relat sobre el despotisme i els amors prohibits, en un cosmos regit per la música i la dansa.

Fitxa artística

Construcció escenografia i vestuari: Miquel Vallès i Diego Caicedo Disseny escenografia: Diego Caicedo Animació 3D: Marc Calero Composició musical: Diego Caicedo Arranjaments: Dani López Programació i tecnologia: Stage Lab (Sergio Sisques i Ion Reguera) Assessorament: Jordi Duran Intèrprets: Diego Caicedo, Jordi Villacampa i Miquel Vallès Veu en off: Núria Casado Producció i distribució: Núria Prunera i Jordi Villacampa

Web

www.holoque.es

Actuacions
  • Dia 06: 11:00, 17:30
  • Dia 07: 11:00, 17:30
  • Dia 08: 11:00, 17:30
Espai
Parc Ondara
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
majors de 6 anys
Director
Dramatúrgia: Diego Caicedo Direcció d’actors: Aina Rovira
Observacions
Passis de 5 minuts de 11:00 - 13:00 i de 17:30 - 20:00 h | Timetable: 11:00 - 13:00 and 17:30 - 20:00 h Per accedir a l'espectacle, els nens de 6 a 8 anys han d'anar acompanyats d'un adult | Children from 6 to 8 years must be accompanied by an adult #Territori #Multiculturalitat #Territory #Multiculturality
Estrena
Idioma
Cat / Cast
Durada
5'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×