FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Un grup d'estudiosos ha passat 5 anys recopilant i analitzant cartes escrites per grans personatges de la història universal. Ara ens obren una de les seves sessions de treball, perquè puguem revisitar les cartes que guarden i classifiquen als seus arxius i ens transporten a un viatge atemporal i analògic, desafiant el concepte de celeritat i defensant que les cartes tenen el poder de modificar el curs de la història. Un espectacle sobre el gènere epistolar, que ens proposa reflexionar sobre la privacitat, la comunicació, la immediatesa i l'estètica de l'espera.

Fitxa artística

Direcció: Paula Aros Gho Intèrprets: Muriel Miranda, Carolina Díaz, Daniela Jofré, Sergio Gilabert, Patricio Yovane Música: Daniel Marabolí

Web

www.proyectocorreo.cl

Actuacions
  • Dia 08: 13:00; 17:00
  • Dia 09: 13:00; 17:00
Espai
Cal Trepat
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×