FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Peça que parteix de l’anàlisi de dos fenòmens molt populars a YouTube: el cover dance i els tutorials i vídeos sobre les diferents tècniques de ioga, les quals han sorgit i s’han difós massivament a través de les xarxes socials durant els últims anys. Des d’una perspectiva socioantropològica, l’artista aborda el públic amb un discurs sobre el valor social d’un like a la societat digital. Un treball que sorprèn per la seva claredat discursiva i per una gran qualitat tècnica. Una mirada fresca i coreogràfica sobre la presència del cos en l’era digital.

Fitxa artística

Direccció, coreografia i dansa: Núria Guiu Sagarra Assistència artística: Esther Freixa i Sónia Gómez Assistència de vestuari: Nestor Reina Foto i video: Alice Brazzit Projecte en residencia: Cra’p (Mollet del Vallès), Konvent.0 (Berga), Espai Bokashi (Ciutadella de Menorca), La Blanca i Sala Hiroshima de Barcelona Management: Fani Benages

Web

http://www.nuriaguiu.com

Actuacions
  • Dia 07: 21:00
  • Dia 08: 11:00
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Dansa - Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
50'

Localització de l'espai

Cerca al web

×