FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Després de malmetre la Terra, destinem grans esforços a trobar nous planetes habitables... Imaginem per un moment que això ja ha passat i que estem instal·lats en aquesta mena de terra promesa on no hi ha res, només nosaltres i la nostra capacitat per canviar d'univers mental. A partir de l’obra La terra de molts noms de l'artista txec Josef Čapek, ens ubiquem en un desert, un espai obert on, a través de la ciència ficció i la poesia visual, es genera una quotidianitat de vegades surrealista. Una mirada sobre la individualitat que paradoxalment ens ha deixat la globalització. Primera producció d'aquest col·lectiu d'artistes nascut al seu pas pel Postgrau d'Arts de Carrer de FiraTàrrega 2017.

Fitxa artística

Director escènic: Genís Farran Ajudant de direcció: Montse Pelfort Interprets: Saray González, Jon Arrizabalaga, Montse Bosch, Genís Farran Vestuari i disseny gràfic: Laura Barquets Escenografia: Enric Portes Composició musical: Joel Condal i Marcel Fabregat (Eslàstica) Producció i comunicació: Guillem Fuster Assessorament artístic: Sergi Ots. Una creació d'Emilia Gargot. Producció inclosa al programa Suport a la Creació de FiraTàrrega.

Web

www.facebook.com/emiliagargot

Actuacions
  • Dia 07: 21:00
  • Dia 08: 21:00; 23:00
Espai
Cal Trepat
Gènere
Teatre
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Observacions
Donada la configuració de l'aforament, l'entrada no garanteix el dret a seient.
Estrena
Idioma
No text
Durada
45'

Localització de l'espai

Cerca al web

×