FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Els amors i desamors de Magdalena i Don Mendo formen part indissoluble de la dramatúrgia castellana. L’eterna disputa entre l’amor veritable i l’amor convenient. Una comèdia construïda al voltant de l'univers de gelosia, enveges i lluites pel poder dins la cort medieval del rei Alfons VII. Clàssic de Pedro Muñoz Seca considerat un dels màxims exponents del teatre caricaturesc. Companyia guanyadora del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Tàrrega 2017.

Fitxa artística

Intèrprets: Jorge Culleré, Xavier Cuspinera, Marta Pampalona, Cristina Cortés, Toño Rived, Franses de Dios, Oscar Campo, Àngela Loncà, Franses de Dios Dramaturgia i direcció: Eduard Muntada Il·luminació: Jorge Mostacero, Marisa Banyeres Escenografia: Eugènia Rodríguez Segarra Diseny de vestuari: Mireia Capellino Confecció de vestuari: Taller de costura Juliana Coordinació: Josep Fr. Marí Cardona Regidor: Miquel Àngel Alonso Producció: Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida

Web

www.facebook.com/TeatredelTalion

Actuacions
  • Dia 10: 21:00
Espai
Teatre Ateneu - Borges
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
90'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×