FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Una sirena ens convida a un viatge per la mar Mediterrània des de tres vessants: les paraules, la música i les imatges. Una actriu, una videodj i tres músics orquestren una polifonia escènica transdisciplinària integrada per sons contemporanis, estadística, històries reals, música tradicional, contes i mites. Una trobada entre l'artesania teatral i la tecnologia. Un conjunt de mirades que posen en evidència la impossibilitat per captar la realitat viva i polièdrica del Mediterrani. Una reflexió sobre la tragèdia dels qui proven d'arribar a l'altra riba i topen amb la lògica sàdica de la globalització. Un mirall que ens confronta amb la nostra idiosincràsia i qüestiona els nostres orígens i l’ús que fem de l'herència col·lectiva secular.

Fitxa artística

Dramatúrgia: Albert Boronat i Judith Pujol Direcció: Judith Pujol Intèrprets:Ilona Muñoz, Riadd Ahmed, Alba Sotorra, Marcel Bagés, Àlex Guitart Escenografia: Xesca Salvà Il·luminació: Dani Sánchez Vestuari: Giulia Grumi Composició musical: Marcel Bagés i Àlex Guitart Audiovisuals: Alba Sotorra Disseny de so: Efrén Bellostes Cap tècnic: Víctor Peralta Ajudant de direcció: Andrea Ariel Assistent: Antonio Requena Producció: Nuri Santaló Disseny Gràfic: Marc Pallarès. Espectacle d’Obskené en coproducció amb la Sala Beckett.

Web

www.obskene.org

Espai
Col·legi Sant Josep
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Observacions
Espectacle subtitulat en anglès
Estrena
No
Idioma
Segons sessió
Durada
65'

Localització de l'espai

Cerca al web

×