FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Què significa triomfar i què suposa per a un mateix i per als qui t’envolten? Després del seu èxit amb Wasted, la companyia es llença a la piscina escènica amb un text de Mark Ravenhill, amb direcció de Marc Salicrú, Anna Serrano i Elena Martín. Una peça visceral i impactant que parla sobre la fragilitat de l’amistat, l’enveja, l’èxit i el significat de l’art en la vida dels creadors. La dependència, la toxicitat, el valor per allunyar-nos o posar-nos molt a prop dels altres. Les relacions entre les persones, en el cercle de coneixences. Les pors, les nostres i les que projectem sobre els altres. Una piscina que, en realitat, no té aigua.

Fitxa artística

Producció: Íntims Produccions i FiraTàrrega Autoria: Mark Ravenhill Dramatúrgia: Anna Serrano, Elena Martín, Marc Salicrú i Íntims Produccions Direcció: Anna Serrano, Elena Martín i Marc Salicrú Espai Escènic: Marc Salicrú Espai Sonor: Clara Aguilar Vestuari: Chloe Campbell Intèrprets: Isaac Baró, Marc Cartanyà, Oriol Esquerda, Sandra Pujol, Xavier Teixidó Disseny gràfic: Iolanda Monsó. Espectacle inclòs al programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega 2017 Col·laboradors: Teatre Escorxador de Lleida

Web

www.intimsproduccions.com

Per saber-ne més

Vídeo: Entrevista al Tria33
Article publicat al The Guardian: Kate Tempest: ‘I engage with all of myself, which is why it’s dangerous’
Article de Sílvia C. Carpallo: La importancia de tener amigos

Actuacions
  • Dia 07: 18:00; 21:00
  • Dia 08: 12:30; 18:30
Espai
Poli. Municipal

Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
majors de 16 anys
Estrena
Idioma
Cat
Durada
90'

Localització de l'espai

Cerca al web

×