FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Després de l'experiència exitosa i premiada d'Oskara amb La Veronal, Kukai emprèn un nou repte per hibridar la dansa urbana amb la dansa tradicional basca, de la mà de Brodas Bros. Quatre joves es troben a la plaça. Sona una música i comencen a ballar, de forma natural i espontània. Aquesta és la seva forma d'expressió quotidiana. El carrer és l'espai vital que els uneix. Ballar els identifica. Uns intèrprets que, preservant els seus orígens artístics i enriquint-se mútuament, s'uneixen en una coreografia vitalista i absolutament enèrgica.

Fitxa artística

Coreografia: Jon Maya & Lluc Fruitos Intèrprets: Kukai Dantza & Brodas Bros (Lluc Fruitos, Clara Pons, Ibon Huarte y Urko Mitxelena) Música: Jean Phillipe Barrios Vestuari i espai escènic: Ikerne Jimenez

Web

www.kukai.eus

Per saber-ne més

* Article d'Iratxe de Arantzibia
* Vídeo 1: Basque Dances
* Vídeo 2: Notícia a EiTB.eus

Actuacions
  • Dia 08: 21:00
  • Dia 09: 21:00
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
25'

Localització de l'espai

Cerca al web

×