FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Una dona acaba de ser diagnosticada amb la malaltia d’Alzheimer. La imminència del desenvolupament de la malaltia, així com les reaccions de la seva família i dels coneguts, la conduiran a prendre una sèrie de decisions per a viure plenament el temps de consciència que li resti. Un espectacle que parla de la identitat, la valentia i el coratge, introduint l'humor i diferents punts de vista per emocionar l'espectador. Text guanyador del II Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears.

Fitxa artística

Intèrprets: Muntsa Alcañiz i Pedro Mas Autoria: Marta Barceló Direcció: Joan Fullana Escenografia i vestuari: Xesca Salvà Il·luminació: Joan Fullana i Xesca Salvà Producció: En Blanc Fotografia: Massay Video: Sarts Produccions Assajat en residència a: Centre d’Investigació Escènica de Sineu (CINE)

Web

www.enblanc.com

Espai
Poli. Municipal
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×