FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Un grup d'acròbates kenyans, sota l'empara estètica i musical dels mítics Blues Brothers, segueixen els capricis d'una ràdio vintage que emet rhythm & blues. A cavall entre el circ popular i la comèdia musical, l'espectacle és un devessall d'acrobàcies i equilibris increïbles, gags hilarants i reptes de ball que inciten a la participació del públic. Salts mortals, piràmides humanes i teatre físic extrem en una proposta de virtuosisme apta per a tots els públics. Una producció de Circo e dintorni amb la col·laboració de Sarakasi, el circ social kenyà creat per Marion i Rudy Van Dijck.

Fitxa artística

Artists: Musa Bilal Huka, Amini Rashid Kulembwa, Mohamed Seif Mlevi, Salim Mohamed Mwakidudu and Ali Amisi Pati Conceived by Alexander Sunny Choreography Electra Preisner and Ahara Bischoff Sets: Siegfried and Loredana Nones, Studiobazart Tour manager: Massimo Scomparin

Web

www.blackbluesbrothers.it

Per saber-ne més

* Article de Txus Sulfator: Hora del Blues
* Article de Roger Cormier: 18 Fun Facts About The Blues Brothers

Actuacions
  • Dia 08: 18:00
  • Dia 09: 18:00
  • Dia 10: 18:00
Espai
St. Eloi - Pla del dipòsit
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Accés pel Pg. de Simó Canet
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
45'

Localització de l'espai

Cerca al web

×