FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

La nova proposta de Nacho Vilar Producciones és un espectacle itinerant de carrer que ens transporta a l'Espanya dels anys vuitanta, un moment ple de color i de redescoberta de les llibertats després de 40 anys d'obscuritat dictatorial. Cinc personatges arriben de l'espai en missió científica. El seu transbordador té una avaria. Són els temps de la Movida, el Naranjito i el Totus Tuus. Una etapa de permissivitat que evocaran amb nostàlgia aquells que la van viure. Un moment farcit de curiositats que descobriran amb sorpresa els visitants espacials i els qui no el van conèixer de primera mà.

Fitxa artística

Intèrprets: María Alarcón, Matías Antón, Jesús Fernández, Salva Riquelme, Irene Verdú Direcció: Sergi Heredia Coreografia: Jon Mito

Web

www.nachovilar.com

Actuacions
  • Dia 08: 19:30
  • Dia 09: 12:00; 19:30
  • Dia 10: 19:30
Espai
Ondara Park
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×