FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle de carrer que fa un reconeixement als referents dramàtics oblidats de la literatura del Siglo de Oro i que té l'objectiu de posar la dona en el centre de l'escena. En el nus del conflicte, els escriptors auris i un comando d'escriptores de l'època liderades per María de Zayas, protagonitzen una batalla dialèctica centrada en el paper de la dona en aquest període. Un contrapunt contemporani i enginyós a la tradicional mirada androcèntrica de la història de la literatura. Una coproducció de FiraTàrrega i el Festival de Almagro, dirigida per Txell Roda.

Fitxa artística

Direcció: Txell Roda Intèrprets: Pilar Martínez, Mònica Lucchetti, Laura López, Manuel Veiga Dramatúrgia: creació col·lectiva a partir d’una proposta dramatúrgica de Jonay Roda sobre textos de les autores del Siglo de Oro Maria de Zayas y Sotomayor, Feliciana Enriquez de Guzmán, Anna Caro de Mallen, Lope de Vega y Carpio Música original: Jaco Abel Vestuari: Lurdes Bergadà, Amadeu Ferré Tècnic de llum i so: Noel Jiménez Producció executiva: Giulia Poltronieri. Un espectacle de mvmpproduccions – plataforma de creació. Una producció de Teatre de Ponent, coproducció amb FiraTàrrega (programa Suport a la Creació 2017) i amb Festival de Teatro Clásico de Almagro i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Parets. Companyia resident a Nau Ivanow.

Espai
Pl. dels Àlbers
Gènere
Teatre
Preu entrada
8 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×