FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Peça breu que forma part de la coreografia "Sentinel", al voltant dels quatre elements primaris de la natura: aigua, terra, foc i aire. En aquest extracte, centrat en l'aigua, es descriuen i s'interpreten en clau de dansa urbana els diferents estats, formes o textures en què es presenta aquesta substància essencial. Un element que, com el moviment, pot ser líquid i adaptable, sòlid i rígid com una roca, gasós i volàtil, que pot fluir, que pot evaporar-se, que pot donar vida o, al seu torn, llevar-la.

Fitxa artística

Creació i interpretació: Chey Jurado Música: Diego Garrido Fotografia: Antonio Ovejero Promotor Cultural: Bernabé Rubio – Rotativa Performing Arts

Web

www.rotativaperformingarts.com

Actuacions
  • Dia 08: 18:30
  • Dia 09: 18:00
  • Dia 10: 12:00
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
9'

Localització de l'espai

Cerca al web

×