FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Peça breu que forma part de la coreografia "Sentinel", al voltant dels quatre elements primaris de la natura: aigua, terra, foc i aire. En aquest extracte, centrat en l'aigua, es descriuen i s'interpreten en clau de dansa urbana els diferents estats, formes o textures en què es presenta aquesta substància essencial. Un element que, com el moviment, pot ser líquid i adaptable, sòlid i rígid com una roca, gasós i volàtil, que pot fluir, que pot evaporar-se, que pot donar vida o, al seu torn, llevar-la.

Fitxa artística

Creació i interpretació: Chey Jurado Música: Diego Garrido Fotografia: Antonio Ovejero Promotor Cultural: Bernabé Rubio – Rotativa Performing Arts

Web

www.rotativaperformingarts.com

Espai
Pl. Nacions
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
9'

Localització de l'espai

Cerca al web

×