FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Peça breu de trapezi doble d'una gran intensitat tècnica i emocional. Una metàfora sobre les relacions portada al circ a partir de la simbiosi que s’estableix entre les persones. Una creació on els artistes mostren una gran precisió acrobàtica i innovació en les formes, contraposant-ho amb un toc d’humor absurd, innocència i actitud canalla. Premi Zirkolika al millor número de circ 2016.

Fitxa artística

Idea original / creació: La Fem Fatal Intèrprets: Toni Gutiérrez i Asvin López Direcció: Pilar Serrat Direcció tècnica: Yuri Sakalov Música original/composició musical: Anton Dirnberge. La Cafetera Roja Vestuari: Erica Wade i Eva Szwarcer

Web

https://lapersianacirc.com/la-fem-fatal-2/

Actuacions
  • Dia 08: 19:00
  • Dia 09: 19:00
  • Dia 10: 19:00
Espai
St. Eloi - Pla del dipòsit

Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Accés pel Pg. de Simó Canet
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
15'

Localització de l'espai

Cerca al web

×