FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Les violències sexuals són diverses i molt més extenses del que volem imaginar. Aüc és allò que se sent entre les costures del silenci i la ràbia. És el crit o el lament silenciat en la nostra quotidianitat. És un lloc incòmode però necessari. Cinc intèrprets, històries infinites. Espectacle que afronta el repte d'expressar l'experiència corporal, emocional i racional de les violències sexuals mitjançant la fusió de diversos llenguatges. Un viatge entre la realitat que viuen les dones que les han patit i el seu imaginari poètic.

Fitxa artística

Una creació de Carla Rovira i Les Impuxibles (Clara Peya & Ariadna Peya) Intèrprets: Ariadna Peya, Clara Peya, Júlia Barceló, Olga LLadó i Maria Salarich Direcció escènica: Les Impuxibles i Carla Rovira Textos i dramatúrgia: Carla Rovira Direcció coreogràfica: Ariadna Peya Direcció musical i composició: Clara Peya Ajudant de direcció: Gràcia Camps Producció i distribució: Gràcia Camps Disseny d’il·luminació: Jordi Berch Escenografia: Sarah Bernardy Vestuari: Nené Fernández Assessorament de continguts: Marta Mariñas: Psicòloga del SARA, Servei d’Atenció, Recuperació i Acollida a dones i infants que han patit o pateixen situacions de violència masclista Glòria Casas: Sociòloga i activista feminista Abril Frías: Supervivent

Web

www.lesimpuxibles.com

Per saber-ne més

* Article: Ofrendas fotográficas contra el femicidio. Archivo por la no violencia a las mujeres
* Article de la Marta Cervera a El Periódico: 'Aüc', del micromachismo a la violación

Actuacions
  • Dia 07: 20:00(cast); 23:00(cast)
  • Dia 08: 12:00(cat); 22:00(cat)
Espai
Col·legi Sant Josep
Gènere
Dansa - Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
majors de 14 anys
Observacions
Subtítols en anglès
Estrena
No
Idioma
Segons sessió
Durada
60'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×