FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Les violències sexuals són diverses i molt més extenses del que volem imaginar. Aüc és allò que se sent entre les costures del silenci i la ràbia. És el crit o el lament silenciat en la nostra quotidianitat. És un lloc incòmode però necessari. Cinc intèrprets, històries infinites. Espectacle que afronta el repte d'expressar l'experiència corporal, emocional i racional de les violències sexuals mitjançant la fusió de diversos llenguatges. Un viatge entre la realitat que viuen les dones que les han patit i el seu imaginari poètic.

Fitxa artística

Una creació de Carla Rovira i Les Impuxibles (Clara Peya & Ariadna Peya) Intèrprets: Ariadna Peya, Clara Peya, Júlia Barceló, Olga LLadó i Maria Salarich Direcció escènica: Les Impuxibles i Carla Rovira Textos i dramatúrgia: Carla Rovira Direcció coreogràfica: Ariadna Peya Direcció musical i composició: Clara Peya Ajudant de direcció: Gràcia Camps Producció i distribució: Gràcia Camps Disseny d’il·luminació: Jordi Berch Escenografia: Sarah Bernardy Vestuari: Nené Fernández Assessorament de continguts: Marta Mariñas: Psicòloga del SARA, Servei d’Atenció, Recuperació i Acollida a dones i infants que han patit o pateixen situacions de violència masclista Glòria Casas: Sociòloga i activista feminista Abril Frías: Supervivent

Web

www.lesimpuxibles.com

Per saber-ne més

* Article: Ofrendas fotográficas contra el femicidio. Archivo por la no violencia a las mujeres
* Article de la Marta Cervera a El Periódico: 'Aüc', del micromachismo a la violación

Actuacions
  • Dia 07: 20:00(cast); 23:00(cast)
  • Dia 08: 12:00(cat); 22:00(cat)
Espai
Col·legi Sant Josep
Gènere
Dansa - Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
majors de 14 anys
Observacions
Subtítols en anglès
Estrena
No
Idioma
Segons sessió
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×