FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Performance nascuda a partir d'una sèrie de 12 feminicidis ocorreguts a principi de 2015 a l'Uruguai i que posa en el centre del debat la violència cap a la dona, la violència de gènere i la violència en la seva expressió més simple (o més complexa). Un espectacle d'aquesta artista visual i performer uruguaiana, que utilitza una tècnica de creació de motlles de figures humanes a base de precintatge amb cinta adhesiva. Una proposta d'abast participatiu en la qual intervenen 10 actrius i 10 artistes visuals seleccionades per a l'ocasió.

Fitxa artística

Direcció: Valeria Píriz Assistent de direcció i productora: Nefeli Forni Zervoudaki Intèrprets: Mireia Balcells, Bruna Tomàs, Núria Boleda, Eva Saavedra, Montse MArtínez, Elisenda Andreu, Glòria Ribera, Inés Garcia, Eva Ferre, Diana Sofía, Natàlia Llobet, Madelaine López (resta de repartiment en curs). Espectacle inclòs al programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega 2017

Web

http://diezdecadadiez.org

Per saber-ne més

* Dossier Jornadas Debate Feministas 2015
* Article utilitzat en la construcció de la performance: Uruguay no es país para mujeres

Actuacions
  • Dia 07: 19:00
  • Dia 08: 12:00
  • Dia 09: 12:00; 19:00
  • Dia 10: 12:00
Espai
Pl. del Carme
Gènere
Art Acció
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
Idioma
Cat / Cast
Durada
40'
País
Uruguay

Localització de l'espai

Cerca al web

×