FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle "solo" de teatre físic multidisciplinari on conflueixen el circ, la manipulació d'objectes, el moviment, el teatre, la música i el clown. Una història inspirada en el conte «L'elefant encadenat» de Jorge Bucay, plantejada com a metàfora dels marcs mentals que ens autoimposem i que ens impedeixen créixer com a persones. Un al·legat contra la por, les opinions preconcebudes, les limitacions socials i culturals i les imposicions de qualsevol mena. Una reivindicació de les capacitats i de les possibilitats de les persones.

Fitxa artística

Creació i interpretació: Ferran Orobitg Direcció coreogràfica i moviment: Elinor Randle Ajudant de direcció: Ivan Alcoba Manipulació i tècnic: Ivan alcoba, David Mora Confecció de vestuari: Clara Pérez Escenografia: Xevi Planes Músiques i edició sonora: Virgínia Borràs Veus en off: Jaume Carbonell, Noèlia Solé. Albert Parra, Josep M Orobitg, Sònia Tàsies, Judit Vendrell, Rosa Hernández Visió exterior: Ricard Soler, Jaume Jové, Sergi Estebanell, Pere Farran Producció: Fadunito Produccions S.L. Fotografia: Pep Disseny gràfic: Núria Sas Vídeo: Flips Media Lleida. Espectacle inclòs al programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega 2017

Web

www.fadunito.com

Per saber-ne més

* Conte "L'elefant encadenat"
* Vídeo: Reportatge sobre "Límits" al Festival Internacional d'Arts Escèniques de Rio de Janeiro

Actuacions
  • Dia 08: 11:00; 17:00
  • Dia 09: 11:00; 17:00
  • Dia 10: 17:00
Espai
Sant Eloi
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
majors de 6 anys
Observacions
Accés pel Pg. de Simó Canet
Estrena
Idioma
No text
Durada
50'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×