FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

El Circ d’Hivern va sorgir l’any 1996 a l'abric de l'Ateneu Popular 9 Barris de Barcelona per fomentar la creació de companyies i oferir propostes de mig format inèdites i de qualitat. Ara arriba a la seva 20a edició amb aquest espectacle lúdic i enèrgic, de to poètic i surrealista, interpretat per 5 dones, dirigit a quatre mans per Guillem Albà i Alberto Feliciate i amb música de Clara Peya. Perxa xinesa, verticals, equilibris, trapezi, bicicleta acrobàtica, clown, humor... Circ en estat pur en un treball coral gens ortodox que apel·la a l'entreteniment.

Fitxa artística

INTÈRPRETS Lola Ruiz, Serena Vione, Juana Beltrán, Jessica Arpin i Jessica Martín MÚSICA Clara Peya ESCENOGRAFIA Alfred Casas - L’Estaquirot Teatre / Efímer VESTUARI Roberta Petit IL·LUMINACIÓ Oriol Ibáñez i Ignasi Solé COREOGRAFIA Bárbara Martín TÈCNIQUES D'ESCENA Cristina Conde i Berta Pérez PRODUCCIÓ Bidó de Nou Barris

Web

http://www.ateneu9b.net/produccio/circ-dhivern

Actuacions
  • Dia 09: 12:00; 21:00
Espai
Teatre Ateneu

Gènere
Circ
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Guillem Albà i Alberto Feliciate
Estrena
No
Idioma
Multi
Durada
55'

Localització de l'espai

Cerca al web

×