FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Brodas Bros - Solo 2: Duet de Pol i Lluc Fruitós que planteja la complicitat entre germans, sense establir límits entre el hiphop i la dansa contemporània. Un treball coreogràfic mixt que utilitza tècniques diverses com el popping, el locking, el break i el contemporani. Dos ballarins que busquen la compenetració, l’equilibri i l’harmonia al mateix preu que l’espai necessari per no sentir-se ofegats.
Brodas Bros - Raindú: Espectacle de dansa urbana. En escena el músic Jean Phillippe Barrios i les germanes Berta i Clara Pons. Dues ballarines que es nodreixen en un mateix origen, com dues gotes d’aigua formades en un núvol, i que s’expressen individualment gràcies als ritmes essencials de la mare terra.
Circle of Trust - Motus: Peça de breakdance i circ per a sis ballarins dirigida per Jordi Vilaseca. Un viatge que parteix del cor de l’individu i ens transporta als ressorts que mouen un grup, un cercle de persones. Una proposta que ens fa reflexionar sobre l’esforç, la superació i la col·laboració per assolir els nostres somnis.
Iron Skulls - Sinestesia: Peça de dansa d’aquesta jove companyia nascuda a partir d’un grup de breakdance que ha anat aplicant els seus coneixements en dansa contemporània, hiphop, housedance, claqué, lindy hop i acrobàcia. Sinestesia ens transporta, des de les emocions i els sentits, a un món postapocalíptic on els seus habitants s’expressen a través de les acrobàcies i la dansa. CIRCUITO DE MOVILIDAD COFAE
DJ Save the Cheerleader: Projecte integrat per dos joves artistes de Barcelona, Will Fly (Willy Barleycorn) i Supernails (Nil Fruitós) que es van conèixer el 2005 en el món de la dansa. La seva passió per la música els ha portat a trepitjar escenaris arreu del món al ritme de tot tipus de beats.

Actuacions
  • Dia 12: 22:30
  • Dia 13: 21:30
  • Dia 14: 19:00
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
No text
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×