FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Espectacle que retrata un món malalt i fragmentat que no deixa espai a la innocència. A partir dels temes de la paternitat, la violència i el canvi social es connecten l’esfera privada i l’esfera pública en un espectacle de veus fragmentades que configuren un teixit textual d’històries que dibuixen el paisatge humà d’una ciutat colpejada. Un treball que neix de la confluència artística i de la complicitat entre l’autor José Manuel Mora i la directora Carlota Ferrer.

Fitxa artística

Disseny il·luminació: José Espigares Disseny so i audiovisuals: Eduardo López Vestuari: Ana López Espai escènic: Carlota Ferrer Intèrprets: Israel Elejalde, Miranda Gas, Esther Ortega, Oscar de la Fuente. Espectacle presentat en col·laboració amb el festival Fringe de Madrid / In collaboration with the Fringe Madrid festival.

Web

www.draftinn.com

Actuacions
  • Dia 13: 19:00; 23:00
Espai
Poli. Municipal B

Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Carlota Ferrer
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
90'

Localització de l'espai

Cerca al web

×