FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Traps és la darrera creació de la companyia Efímer. Tres dracs gegants de més de 4m de llargària, confeccionats amb milers de retalls de roba ocupen els carrers i interactuen amb els vianants. Tres personatges tendres que ens remeten al món fantàstic i a l’imaginari entranyable de la nostra infantesa i que ens proporcionaran una passejada ben especial.

Fitxa artística

Idea original: Miquel Setó Escultura tèxtil: Carla Dalmau, Maria Monzón Disseny escenogràfic i comunicació externa: Laura Barquets Disseny gràfic: Fer Benítez Cap tècnic: Raul Muñoz Estructura i mecanismes: Xevi Planas Suport de taller: Ibrahima Sori Tecnologia: Jordi Fabregat, Gerard Feliu Música: Eslàstica Actors: Marcel Fabregat, Genís Farran, Raul Muñoz

Web

http://www.efimer.es/

Actuacions
  • Dia 12: 18:30
  • Dia 13: 11:30;18:30
  • Dia 14: 11:30
Espai
C/ Migdia - Itinerants
Gènere
Animació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Miquel Setó i Josep Maria Lari
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
30'

Localització de l'espai

Cerca al web

×