FiraTàrrega. Teatre al carrer

Descarrega't l'app
Descarrega't l'app

Sinopsi

A partir d’una aplicació que us podeu baixar al vostre mòbil o a la vostra tauleta (sistema Android), se us ofereix la possibilitat d’accionar el mecanisme que posarà en funcionament una gran guillotina que farà possibles les vostres sentències sobre les idees, els desitjos o les persones que més us turmentin. Una proposta a cavall entre la metàfora, la instal·lació i la performance, ideada pel creador i escenògraf Iago Pericot i plantejada com un exercici alegre de catarsi per alliberar pressions i alleugerir els nostres maldecaps quotidians.

Fitxa artística

Ajudant de direcció: Josep Escrig Escenificador públic: Oriol Plà Documentació videogràfica: Albert Folk Disseny de la guillotina: Ramón de los Heros Disseny de so: Aurélie Raoût (Lilou) Disseny de l’app: Roc Boronat Construcció de la guillotina: Indústries Jové Balasch Producció executiva: Cristina Raventós Agraïments: Climent Sensada i Jordi Perarnau. Una coproducció del Grec 2014 Festival de Barcelona, Bohèmia's i Mas Blanch i Jové. Amb la col·laboració d'Hermann Bonnín (director de La Seca Espai Brossa), l'Ajuntament d’El Masnou i FiraTàrrega.

Web

www.bohemias.cat

Actuacions
  • Dia 12: 12:00; 18:00; 20:00
  • Dia 13: 12:00; 18:00; 19:00; 20:00
  • Dia 14: 12:00; 18:00; 19:00
Espai
Pl. del Carme

Gènere
Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Iago Pericot
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
15'

Localització de l'espai

Cerca al web

×