FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Els Rodríguez arriben amb el seu cotxe desballestat. Han estat desnonats i ara viuen al carrer. Un cosí, que fa de mestre de cerimònies, introdueix el públic en els conflictes de la família. No saben com han arribat a la situació actual i demanaran al públic que els ajudin a descobrir-ho. Teatre participatiu que ofereix als espectadors la possibilitat d’intervenir en el decurs de la història per a modificar-ne el desenllaç. CIRCUITO DE MOVILIDAD COFAE

Fitxa artística

Intèrprets: Fernando Gallego, Sandra Arpa, Alejandro Herrán, Laura Presa

Web

www.laruedateatrosocial.com

Actuacions
  • Dia 12: 22:30
  • Dia 13: 22:00
  • Dia 14: 17:00
Espai
Pl. Major
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
La Rueda Teatro Social
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
90'

Localització de l'espai

Cerca al web

×