FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Quatre personatges juguen a embarcar-se en una nau espacial per explorar la seva creativitat i desvetllar els misteris de l’univers. Un espectacle de ciència-ficció bastit des de la simplicitat escènica, farcit de diàlegs que condueixen a conclusions paradoxals sobre el coneixement i sobre la mateixa condició humana. Un viatge cap a la comprensió que us portarà des de la física quàntica fins als replecs més inhòspits de l’ànima, des de l’experimentació fins a la incertesa més absoluta.

Fitxa artística

Producció: CONACULTA / FONCA, Teatro de Arena, Teatro Legeste, 8 Metros Cúbicos, Guerra de Moscas y Cinemática Intèrprets: Úrsula Pruneda, Tomás Rojas, Raúl Villegas, David Gaitán, Tamara Vallarta, Antonio Alcántara, Jorge Escandón, Christian Cortés Disseny de vestuari: Mario Marín del Río Disseny d'il·luminació, dispositiu escènic i producció executiva: Miguel Moreno Disseny de so: Xicoténcatl Reyes Disseny de videoprojeccions: Daniel Primo Assistència de direcció: Fernando Reyes. Públic: +12

Actuacions
  • Dia 12: 17:00; 22:00
Espai
Poli. Municipal B
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Martín Acosta
Observacions
Públic: +12
Estrena
Idioma
Cast
Durada
120'

Localització de l'espai

Cerca al web

×