FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Kukai Dantza i Cesc Gelabert s’uneixen per oferir una nova mirada a la dansa tradicional, per afegir una baula més en la cadena d’interaccions entre la tradició i la contemporaneïtat. Un projecte coreogràfic que té el carrer com a punt de partida i la plaça com a punt de trobada. Una peça desenvolupada sota el prisma de Cesc Gelabert i presentada amb la força i el rigor habituals dels integrants de Kukai. Accés recomanat pel Pg. de Simó Canet

Fitxa artística

Coreografia: Cesc Gelabert Música original: Sabin Bikandi, Xabier Erkizia Text: Kirmen Uribe Vestuari: Iraia Oiartzabal Ballarins: Urko Mitxelena, Ibon Huarte, Eneko Gil, Alain Maya, Jon Maya i Nerea Vesga Tècnic: Ángel Aguero Producció: Kukai Dantza Konpainia. La Llotja, estand 22

Web

www.kukai.info

Actuacions
  • Dia 12: 20:30
  • Dia 13: 21:00
Espai
St. Eloi - Pla del dipòsit
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Jon Maya Sein
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
55'

Localització de l'espai

Cerca al web

×