FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Vivència teatral i culinària esbojarrada, de caràcter coral i coreogràfic, dirigida per Sergi Estebanell, que se submergeix en la poesia i el detall que es pot crear en espais íntims i en la improvisació que sorgeix jugant amb la vida del carrer.

Fitxa artística

Idea i direcció: Sergi Estebanell Actors/Creadors: Alina Stockinger, Ana Redi-Milatovic, Miguel Chimeno, Paula Radresa, Joan Pascual, Laia Pineda, Meritxell Santamaría i David Ribera Assessoria en Teatre de Carrer: Adrian Schvarzstein Assessoria coreografia i moviment: Xavi Estrada Assessoria culinària: Domus Sent Soví i Juli Pila Construcció bombolla culinària: El Víctor Hinchables Vestuari: Alina Stockinger i co.LABse Escenografia i atrezzo: co.LABse i Alberto Carreño Web, facebook i twitter: Carles Zapater Disseny gràfic: Quim Moya Fotografia: Nikola Milatovic, Carles Zapater, Quim Moya i Judit Ortiz Vídeo: Alex Carreras Acompanyament artístic: Obsidiana. Acompanyament d’artistes. Espectacle coproduït per FiraTàrrega, Festival Internacional de Vila-real, Festival Mirabilia (Itàlia) i Escena Poblenou. / Show coproduced by FiraTàrrega, Vila-real International Festival, Mirabilia Festival (Italy) and Escena Poblenou. La Llotja, estand 32

Web

www.mesapara2.cat

Actuacions
  • Dia 12: 11:00; 19:30
  • Dia 13: 19:30
  • Dia 14: 19:00
Espai
Pl. Major
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Sergi Estebanell
Estrena
Idioma
No text
Durada
70'

Localització de l'espai

Cerca al web

×