FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Nova producció d’aquests vells coneguts del públic targarí, el qual li va atorgar el 2003 el Premi al Millor Espectacle de Sala pel seu Folie à deux. Sueños de un psiquiátrico. Coincidint en el temps amb el llançament del robot espacial Curiosity, una plaga de tèrmits obliga el jutge Fèlix a abandonar casa seva i a instal·lar-se a la seva antiga residència familiar. La convivència amb el seu pare i l’entorn dels judicis que té entre mans, faran aflorar temes com la justícia, la felicitat o el destí. Entretant, a anys llum de distància, el Curiosity explora les possibilitats d’expansió de l’espècie humana fora de la Terra.

Fitxa artística

Intèrprets: Diego Lorca i Pako Merino Direcció tècnica: Albert Anglada Disseny so: Jonatan Bernabeu Il·luminació: Miguel Muñoz Escenografia: Jordi Soler i Prim Vestuari: Titzina Producció: Titzina

Web

www.titzinateatro.com

Actuacions
  • Dia 13: 22:00
  • Dia 14: 12:00
Espai
Teatre Ateneu

Gènere
Teatre
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Diego Lorca i Pako Merino
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
90'

Localització de l'espai

Cerca al web

×