FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Què t'emportaries per sentir la teva llar lluny de la teva terra? A partir d’aquesta pregunta el projecte interpel·la els ciutadans per fer-los participar aportant objectes que els resultin imprescindibles per reconstruir la seva llar. Una reflexió sobre l’exili que, partint d’un viatge imaginari, permet als participants entrar en el sorteig d’un viatge per a una persona a Mèxic, que recrearà la ruta dels exiliats catalans de la Guerra Civil, de Veracruz a Mèxic DF. La proposta consta de tres parts: una instal·lació dels objectes a l’antiga seu de Càritas a Tàrrega, una gala que inclou el sorteig del viatge on els participants explicaran perquè han elegit els objectes i el viatge pròpiament dit, que inclourà trobades amb alguns fills d’exiliats i visites a indrets relacionats amb l’exili republicà.

* Les persones interessades a participar en el sorteig aportant objectes personals ho poden fer del 27 d’agost al 7 de setembre (de 18h a 20h) a l’antiga seu de Càritas, al C/Mestre Martí nº19 (Espai Sinaia)

Fitxa artística

Amb el suport de IberEscena i amb la col·laboració del Centro de las Artes de San Luis Potosí (Mèxic) / With the support of IberEscena and the collaboration of the Centro de las Artes in San Luis Potosí (Mexico). Web: www.granrifa.org. La Llotja, estand 27

Web

www.obskene.org / www.granrifa.org /http://www.teatroojo.mx/

Actuacions
  • Dia 12: 12:30; 17:00
  • Dia 13: 12:30; 17:00
  • Dia 14: 20:00 (Rifa: Pl. Àlbers - 60
Espai
E. Sinaia
Gènere
Multidisciplinar
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Héctor Bourges Valles i Ricard Soler Mallol
Estrena
Idioma
Multi
Durada
120'

Localització de l'espai

Cerca al web

×