FiraTàrrega. Teatre al carrer

Novetats FiraTàrrega 2021

Si sou dels habituals de FiraTàrrega, veureu que la d’enguany és una edició insòlita, extraordinària, que creiem que requereix algunes indicacions especials. Us hem preparat un glossari a mode de manual bàsic de supervivència.

Carrer / Ciutats. Excepte un parell d’instal·lacions i la projecció audiovisual commemorativa dels 40 anys de la Fira, aquest any no hi haurà programació d’accés lliure pels carrers i les places de la ciutat. Per necessitats del guió pandèmic, hem hagut d’aglutinar-la en 3 espais perimetrats que anomenem «ciutats» (Ciutat Reguer, Ciutat Piscina i Ciutat Trepat) i oferir-vos-la en blocs que permeten veure entre dos i quatre espectacles. Les ciutats tenen servei de bar i per accedir a cada bloc de programació cal una entrada al preu simbòlic de 5 euros. A més, com sempre, mantenim l’oferta de sala i també dels site-específics i experiències.

Descomptes. Es mantenen els descomptes habituals. A destacar el Heavy User que permet obtenir fins a un 40% de reducció si es compren 4 entrades o més.

Itineraris. Com és habitual, us proposem diversos itineraris que esperem que us ajudin a identificar la programació del vostre interès.

La Paraula. Aquest espai ubicat a la plaça dels Comediants és una novetat d’aquesta edició que vol aglutinar diverses propostes que tenen la paraula, en els seus diversos formats i aplicacions, com a eix vertebrador.

Mercat de Paradistes. El mercat de paradetes i artesania es trasllada al pàrquing de les Piscines Municipals per poder garantir les distàncies de seguretat entre parades que se’ns exigeixen en context pandèmic.

Off. Podreu trobar els espectacles dels artistes Off que estan fora de la programació oficial al pati de l’Escola Maria Mercè Marçal, on hi podreu accedir gratuïtament deixant les vostres dades. Els espectacles lliures als carrers de la ciutat estan prohibits durant els dies de la Fira.

Planificació. Més que mai, aquest any us demanem que planifiqueu la vostra estada a la Fira i adquiriu les vostres entrades amb antelació. Altrament us exposeu a endur-vos una decepció que voldríem evitar de totes totes.

Preus populars. Hem fet un esforç de contenció en la política de preus dels espectacles conscients que aquest any ens veiem obligats a demanar-vos un esforç econòmic suplementari amb els espais de carrer per afrontar els costos extraordinaris de l’edició. Sigui com sigui, l’espectacle més barat costa 2 euros i el més car 15 euros.

Programació. La Fira d’aquest acull fins a 57 propostes artístiques diferents, 24 de les quals provenen del nostre programa de Suport a la Creació. Més que mai hem volgut fer un esforç per ser al costat dels creadors del nostre país en un moment de represa de l’activitat cultural i de retrobament amb el públic. Rebeu-los amb tot l’amor de què sigueu capaços.

Responsabilitat. Sabem per experiència que el públic de la Fira és molt cívic. Aquest any us demanem un plus de responsabilitat i comprensió per seguir les normes de convivència i les mesures Covid, en benefici de la salut de tothom, dels artistes, de la ciutat i de la represa de l’activitat cultural.

Zona d’acampada. Aquest any no es permet l’acampada amb tenda i només s’autoritza l’accés d’autocaravanes i furgonetes equipades a l’espai de l’Av. Tarragona. Cal comprar el tiquet (preu únic 10 EUR tots els dies, per vehicle) a través del web de la Fira. No està permesa l’acampada lliure durant els dies de la Fira.

L’espectacle és a punt de començar! Apagueu els mòbils i connecteu-vos a les arts escèniques!

Cerca al web

×